<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt
<Gamelab_Registration/>

Indie Sunset

Gamelab_Indie

Uneix-te a nosaltres en una
vetllada inoblidable que celebra el millor dels jocs independents en Gamelab Barcelona 2023!

Gamelab Barcelona 2023 es complau a anunciar un esdeveniment de posta de sol especial dedicat a mostrar i celebrar els projectes destacats de l’escena local de videojocs independents.

En l’impressionant escenari de la terrassa en el Pier 01 – edifici Tech City a Barcelona, aquest esdeveniment promet una experiència inoblidable.

  • Data: dijous 29 de juny
  • Hora: 19.00 – 22.00

Durant aquest extraordinari esdeveniment, els assistents tindran l’oportunitat de submergir-se en el món dels jocs independents. Prova i explora una selecció de títols independents, participa en converses inspiradores sobre l’estat del desenvolupament de jocs independents i barreja’t amb líders de la indústria i un distingit grup d‘inversors, plataformes i editors internacionals.

Ens enorgulleix donar la benvinguda a empreses líders com Xbox, Nintendo, My.games, Abylight, Hiro Capital, Kepler Interactive i Chucklefish, entre altres, que seran presents per a descobrir i donar suport al talent indie local. La seva presència significa una gran oportunitat perquè els desenvolupadors independents es connectin, obtinguin exposició i explorin possibles col·laboracions.

A més de celebrar la pròspera escena dels jocs independents, aquest esdeveniment té com a objectiu abraçar i defensar els valors de diversitat i inclusió dins de la indústria dels videojocs. Gamelab Barcelona creu fermament a fomentar un entorn que aculli i fomenti el talent de tots els orígens, creant una comunitat vibrant i inclusiva.

Per a millorar encara més l’ambient de la nit, hi haurà captivadores actuacions musicals, així com deliciosos refrigeris i begudes perquè gaudeixin els assistents.

No et perdis aquesta oportunitat única de ser part d’una celebració extraordinària del videojoc independent, establint contactes amb líders de la indústria i inspirant-se amb la creativitat i la innovació dels desenvolupadors locals de jocs independents.

Uneix-te a nosaltres el 29 de juny en l’edifici Pier 01 – Tech City i experimenta la màgia del món dels jocs independents en Gamelab Barcelona 2023!

Les inscripcions per a l’esdeveniment Indie Game Sunset de Gamelab Barcelona ja estan obertes amb aforament limitat en aquest enllaç.

  • Els desenvolupadors i amics prendran el micròfon per a parlar sobre l'estat actual del desenvolupament de jocs independents. Els estudis locals compartiran escenari amb convidats especials com Marina Diez (IGF, Dordogne), Caoimhe Roddy (Chucklefish), Guy Richards (ID @ XBox), Rami

  • A causa de la limitació d'espai, només s'exhibirà una petita quantitat de jocs en l’Indie Sunset. Si desitja que el seu sigui un d'ells, contacta'ns i completa el formulari de registre. Un jurat d'experts de la indústria (*çtba) farà una

  • La creació de xarxes de l'esdeveniment comptarà amb l'ajuda dels membres del personal que organitzaran visites guiades als jocs exhibits per als grups d'interès (editors, inversors, mitjans de comunicació

On són aquí

Ubicació