<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt
<Gamelab_Registration/>

B2B

Presentem l’Agenda de Negocis de Gamelab Barcelona

Gamelab Barcelona 2023, en col·laboració amb DeviCAT, l’associació de videojocs de Catalunya, presenta una oportunitat única perquè els estudis de videojocs locals connectin amb inversors i editors internacionals. Com a part del nostre compromís continu de donar suport al creixement i l’èxit de la indústria dels videojocs a Catalunya i Espanya, l’associació i l’esdeveniment estan unint forces per a preparar una agenda de negoci especialitzada, destinada a facilitar el finançament de projectes, la inversió de capital i les oportunitats de publicació i distribució de videojocs.

Aquesta iniciativa sense fins de lucre ha assegurat la participació dels principals estudis independents locals i algunes de les companyies i inversors internacionals més influents en la indústria dels videojocs, incloent-hi Xbox, Chucklefish, Kepler Interactive, My.games, Plug-in-Digital, Abylight, Raiser games, Hiro Capital, London Venture Partners, Agnitio Capital o Tencent. Aquesta alineació d’inversors i editors aporta experiència, coneixements i recursos únics, proporcionant als estudis locals una plataforma valuosa per a mostrar els seus projectes i explorar possibles col·laboracions.

L’Agenda de Negocis comptarà amb una sèrie de trobades de negocis exclusius, que tindran lloc els dies 28 i 29 de juny de 2023, en un de les seus de l’esdeveniment, el Disseny Hub de Barcelona. Aquest entorn dinàmic i professional crearà un ambient ideal per a fomentar connexions significatives, discutir oportunitats d’inversió i forjar col·laboracions que poden impulsar el creixement i l’èxit dels estudis i els projectes.

Per a mantenir-se al dia respecte a aquesta mena d’oportunitats, si us plau informa’t sobre com convertir-se en soci de DeviCAT en el seu lloc web oficial.

Where are here

Location