<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt
<Gamelab_Registration/>

Gamelab

Un grup de reflexió global

plataforma d'influència que ajuda a configurar el futur dels jocs com el mitjà social, econòmic i cultural més potent.

Gamelab és una plataforma d’influència fundada l’any 2005 per l’empresari en sèrie Ivan Fernandez Lobo. Des d’aleshores, l’organització ha estat impulsant el desenvolupament del talent de la indústria dels jocs i els ecosistemes empresarials a tot el món, creant una de les xarxes de lideratge més reconegudes del món.

Gamelab es dedica a crear esdeveniments de qualitat on professionals internacionals, investigadors, acadèmics, emprenedors i inversors de l’espai de l’entreteniment digital s’inspiren i comparteixin idees i projectes innovadors.

La llista de convidats i ponents que han participat als esdeveniments de Gamelab inclou alguns dels creadors més llegendaris del món, executius líders, pioners en el canvi de joc i líders d’opinió influents. Alguns d’ells, com el Commando Gonzo Suárez , Mark Cerny de Playstation, Ian Livingstone de Games Workshop, Indie Hero Rami Ismail o Dean Takahashi de VentureBeat, també molt influents per a l’organització com a assessors de projectes de llarga data.

Els esdeveniments de Gamelab són reconeguts a tot el món com un espai segur i inspirador per a la indústria en el qual sorgeixen idees, narracions i projectes per empoderar la indústria per ajudar a donar forma a la visió que la societat i els seus principals agents tenen dels videojocs.

Retenir i augmentar el valor i la influència de Gamelab a Barcelona

L’èxit de l’aliança estratègica inicial establerta l’any 2011 entre Gamelab i els principals actors públics i privats, ha donat lloc a la recent creació d’una nova entitat que està cridada a retenir i augmentar a Catalunya el valor i l’impacte creat durant gairebé dues dècades al voltant de la marca Gamelab i els seus esdeveniments globals.

Unint-se a altres iniciatives d’èxit per a la ciutat i el país com el Mobile World Congress, Sonar, OFF festival o ISE, la missió final de Gamelab és ajudar a impulsar Catalunya i Espanya a convertir-se en un dels centres tecnològics i creatius més importants del món.

Els objectius més específics de Gamelab inclouen, entre d’altres, els següents:

  • Accelerar la comprensió de la importància i la influència dels videojocs com a mitjà social, econòmic i cultural global.
  • Habilitar una potent plataforma de transferència de coneixement que potenciï la carrera professional i les oportunitats de les persones dins d’aquest sector.
  • Promoure i facilitar la conversa entre agents públics i privats, buscant impulsar el desenvolupament saludable i sostenible del sector i del mitjà.
  • Ajudar a Barcelona, Catalunya i Espanya a convertir-se en el centre més important del món per al talent, els projectes, les empreses i la inversió de la indústria del joc.
  • Potenciar les persones que es comprometen amb la marca i els seus esdeveniments, donant-los motivació i les eines per impulsar canvis positius en les seves empreses/organitzacions i, per descomptat, en les seves pròpies carreres.

Gamelab's team 2023

Founder and Director Gamelab / General Secretary DeviCAT

...

COO / CHIEF OPERATING OFFICER

...

Coordination Gamelab BCN 2023

..

Coordination Gamelab BCN 2023

.

Content coordinator - Espai BCN program

Content coordinator- Indie Games Sunset

.

Guest management

Accommodation management and Transfers

Galeria altres edicions Gamelab