fbpx
<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Tracy Fullerton
speaker_info

About The Speaker

Tracy Fullerton

Professora i directora, USC Games

Tracy Fullerton és una dissenyadora de videojocs experimentals, professora i directora emèrita de el programa USC Games. El seu centre d’investigació, el Game Innovation Lab, ha produït diversos jocs independents de gran influència internacional, incloent Cloud, flow, Darfur is Dying, The Night Journey (en col·laboració amb l’artista Bill Viola) i Walden, un joc simulació de l’experiment de Henry David Thoreau en Walden Pond. Aquest últim, va ser nomenat Joc de l’Any al Games for Change de 2017 i seleccionat com ‘Developer Choice’ al IndieCade de 2017.

Tracy és l’autora de “Game Design Workshop: A Playcentric Approach to Creating Innovative Games”, un llibre de text sobre disseny de videojocs usat en escoles i universitats a tot el món. A més, té la posició de Endowed Chair in Interactive Entertainment concedida per Electronic Arts. Abans de la seva arribada a USC, ha dissenyat jocs per a Microsoft, Sony i MTV, entre moltes altres companyies.

El treball de Tracy ha rebut nombrosos reconeixements, incloent una nominació a l’Emmy per televisió interactiva, el premi ‘Sublim Experience, de IndieCade, els premis’ Impact ‘i’ Trailblazer ‘, el premi’ Game Changer ‘de Games for Change, el guardó de ‘Ambassador’ de Game Developers’ Choice i Best of the Web de la revista Time.