<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Timur Bekmambetov
speaker_info

About The Speaker

Timur Bekmambetov

Director de Hollywood i fundador de Screenlife

Timur Bekmambetov és un prolífic director i productor de cinema rus, que treballa actualment a Hollywood i el treball abasta gèneres i continents. És el creador d’un nou gènere narratiu “Screenlife”, un llenguatge digital innovador que compta tota una narrativa dins dels marcs d’una pantalla.

El seu grup Bazelevs és una empresa de publicitat, producció, distribució i comercialització de pel·lícules, té oficines a Moscou, Los Angeles, Pequín, Nicòsia i Almaty. Bazelevs explora i crea nova tecnologia, inclosa l’última tècnica cinematogràfica “Screenlife”:
El 2015, Bekmambetov va produir l’experiència de terror cibernètic Unfriended (Eliminat), una història que té lloc en els ordinadors portàtils de diversos adolescents que són assetjats per una figura invisible que busca venjança. Aquesta primera pel·lícula Screenlife va recaptar més de 65 vegades el seu pressupost original.

Bekmambetov també va produir el thriller tecnològic “Searching”, protagonitzat per John Cho i Debra Messing, que va guanyar nombrosos premis, inclòs el NEXT Audience Award a Sundance i va recaptar gairebé US $ 70 milions a taquilla mundial.

El seu últim projecte com a director, és la pel·lícula Screenlife “Profile” protagonitzada per Valene Kane i Shazad Latif, que tracta sobre un periodista encobert per revelar la vasta xarxa de reclutament de ISIS a Europa occidental.

Timur se centra en la producció de solucions de programari per a la narrativa Screenlife, inclosa una tecnologia de gravació de vídeo interactiva i solucions de programari de postproducció per a creadors de pel·lícules de llargmetratge i contingut de vídeo digital. Produeix eines per vídeos interactius, entre ells una gravadora i un editor de vídeo dins del seu navegador. Compartir la teva vida de pantalla mai ha estat tan fàcil.

Screenlife Recorder és una eina d’extensió web múltiple que permet gravar la teva sessió de navegació en línia i una vegada que publiques, permet a altres interactuar instantàniament amb el teu vídeo. Ofereix també eines per a la narració interactiva d’històries per crear contingut que impulsi una major participació de l’audiència amb un procés d’edició més simple.

El seu últim projecte com a director, és la pel·lícula Screenlife “Profile” protagonitzada per Valene Kane i Shazad Latif, que tracta sobre un periodista encobert per revelar la vasta xarxa de reclutament de ISIS a Europa occidental.

Timur se centra en la producció de solucions de programari per a la narrativa Screenlife, inclosa una tecnologia de gravació de vídeo interactiva i solucions de programari de postproducció per a creadors de pel·lícules de llargmetratge i contingut de vídeo digital UGC. La seva companyia produeix instruments per vídeos interactius, entre ells una gravadora i un editor de vídeo dins del seu navegador. Compartir la teva vida de pantalla mai ha estat tan fàcil.

Screenlife Recorder és una eina d’extensió web múltiple que permet gravar la teva sessió de navegació en línia i una vegada que publiques, permet a altres interactuar instantàniament amb el teu vídeo. Screenlife Recorder ofereix eines per a la narració interactiva d’històries per crear contingut que impulsi una major participació de l’audiència amb un procés d’edició més simple.