fbpx
<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Tim Willits
speaker_info

About The Speaker

Tim Willits

Lead Designer, Doom 3

Tim Willits és el Director Creatiu de Saber Interactive. Willits és un veterà en la indústria de l’videojoc, albergant 25 anys d’experiència en tots els aspectes de el desenvolupament de l’videojoc. El seu treball ha tingut un especial impacte en el gènere de l’ ‘first-person shooter’, sobretot com a Director d’Estudi de FPS Pioneer aneu Programari de 2013 a al 2019.

 

Willits es va unir a aneu Programari en 1995 després impressionar la cúpula d’l’Estudi amb les seves pròpies creacions. Des de llavors ha passat per diversos llocs, des Level Designer, Director Creatiu a director de l’Studio.

 

Alberga crèdits com a creatiu, dissenyador i executiu per aclamades franquícies de primer nivell com QUAKE, DOOM i RAGE. A més, és el cap visible de múltiples esdeveniments en id, incloent QuakeCon, un de les convencions de base més importants de l’món.

 

Actualment, Willits és el responsable de supervisor la visió creativa de Saber Interactive, el catàleg inclou World War Z, la franquícia NBA Playgrounds i SnowRunner, entre altres títols.

 

Willits va estudiar a la Universitat de Minnesota, on va cursar Enginyeria Informàtica i Negocis.