<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Stuart Whyte
speaker_info

About The Speaker

Stuart Whyte

Director de VR , Sony London Studio

Stuart Whyte és el director de Desenvolupament de VR a Sony London Studio. Havent treballat en videojocs durant 30 anys, ara dirigeix ​​l’equip responsable del desenvolupament del guardonat “PlayStation VR Worlds”. Inspirat pel seu treball anterior en VR Worlds “The london Heist”, Stuart és l’actual responsable del desenvolupament de Blood & Truth, un joc d’acció AAA creat exclusivament per a PlayStation VR.

Stuart va iniciar la seva carrera com a columnista d’aventura per a la revista Amstrad Action per després treballar en Microprose i Bullfrog en títols com X-Com i Populous: The Beginning. Després que Bullfrog fos adquirit per Electronic Arts, Stuart va començar a treballar en els jocs de Harry Potter (guanyadors de premis BAFTA). Després va continuar en Supermassive Games com a Productor Executiu, desenvolupant la part digital de l’empresa. Recentment va ser director en Lionhead Studios amb el desenvolupament de la sèrie Fable i Black & White 2.

Originalment de Manchester i ara vivint en el camp de Surrey prop de la pista de testeig de Top Gear, Stuart és un gamer hàbil que quan no està enganxat a la seva consola, gaudeix de sortir a caminar amb el seu gos Walter. També està en el directori de TIGA, una associació per donar suport a la indústria dels videojocs al Regne Unit.