<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Randy Pitchford
speaker_info

About The Speaker

Randy Pitchford

President i fundador: Gearbox Software

Randy Pitchford és un veterà de la indústria dels videojocs amb més 20 anys de trajectòria, president, CEO i cofundador del guardonat estudi de desenvolupament de videojocs Gearbox Software.
Randy ha creat, desenvolupat, produït, dirigit, escrit, dissenyat, impulsat i contribuït significativament a algunes de les franquícies de videojocs més reeixides i famoses de tots els temps, des del seu treball liderant la creació de les franquícies Borderlands i Brothers in Arms fins Half -Life i Halo.

Des del seu primer treball comercial i professional en els polèmics Duke Nukem a mitjans dels 90 fins a l’actualitat en el seu esforç per crear les noves franquícies de videojocs més populars, Randy Pitchford s’ha convertit en un dels desenvolupadors de videojocs més importants i respectats del món. Els títols acreditats de Randy a través de generacions i plataformes s’han venut més de 100 milions d’unitats a tot el món i generant més de mil milions de dòlars en ingressos. Pots trobar a Randy i els seus més de mig milió de seguidors a Twitter en @DuvalMagic.