fbpx
<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Phil Spencer
speaker_info

About The Speaker

Phil Spencer

Vicepresident executiu de Gaming a Microsoft

Phil Spencer és vicepresident executiu de Gaming a Microsoft, màxim responsable a nivell mundial de l’negoci de jocs de Microsoft en tots els dispositius i serveis. Amb el seu equip i els seus socis en els desenvolupaments, Spencer continua explorant els límits de la creativitat, la innovació tècnica i la diversió en tots els gèneres, audiències i dispositius.
Spencer és un jugador apassionat i un experimentat executiu amb més de 15 anys en el seu haver en la indústria de el joc, liderant equips de negocis, creatius i d’enginyeria a nivell mundial. Spencer ha desenvolupat diversos càrrecs en Microsoft, incloent el de Cap de Xbox, Vicepresident corporatiu, Microsoft Studios i GM, Microsoft Game Studios EMEA. En aquests càrrecs, Spencer va dirigir l’organització Xbox amb els llançaments de Xbox One S i Xbox One X, l’adquisició de Minecraft i va influir en les franquícies de jocs de gran èxit com “Halo”, “Gears of War”, “Forza Motorsport” publicades per Microsoft. També va liderar l’expansió dels jocs multiplataforma amb Xbox Live, que ara compta amb més de 50 milions d’usuaris actius mensuals.
Abans de començar la seva carrera en Microsoft el 1988, Spencer va obtenir la seva llicenciatura a la Universitat de Washington. Actualment és membre de la junta directiva d’Entertainment Software Association i de The Paley Center for Media.