<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Peter Molyneux
speaker_info

About The Speaker

Peter Molyneux

Dissenyador de 22cans

Per les últimes 4 dècades Peter Molyneux OBE ha estat una de les cares més reconegudes en el món de la indústria dels videojocs per ser el creador de títols referents i segueix sent considerat com un dels game designers més innovadors i celebrats del món.

És l’exdirector creatiu de Microsoft Games Europe, fundador i CEO de Bullfrog, Lionhead Studios i ara de 22cans. Peter ha liderat empreses de diversos tamanys en la indústria i ha dissenyat productes de gran èxit com Populous, Theme Park, Syndicate, Theme Hospital, Dungeon Keeper, Black & White i la franquícia Fable.

El seu treball al llarg de la seva vida li ha atorgat múltiples premis de BAFTA, GDC i l’Acadèmia de les Arts i Ciències Interactives.

Malgrat la seva gran llegat, Peter considera que tot just està iniciant. El seu esforç més recent 22cans va ingressar en el món dels videojocs casuals amb el títol

espai de joc amb “Curiosity – What ‘s inside the cube” que va guanyar un premi d’Innovació Online al Develop Awards, després es va llançar Godus, títol que va tornar al gènere de jocs “Simulador de Déu” a qui la seva creació se li atribueix àmpliament a Peter pel treball a l’inici de la seva carrera.

Ara, amb el seu últim llançament, ‘The Trail’, continua portant experiències innovadores per al món. Al desembre de 2016, Apple va reconèixer a The Trail com un dels 10 millors jocs de l’any.