fbpx
<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Mike Sepso
speaker_info

About The Speaker

Mike Sepso

Co-founder and CEO Vindex

Michael “Mike” Sepso és un empresari i executiu de port internacional en la indústria dels videojocs i els eSports.

Com a emprenedor va ser part clau en la creació de la indústria dels eSports i continua sent una figura central en el que ara és un segment multimilionari de ràpid creixement sent la intersecció de l’entreteniment entre els jocs i els esports.

Un emprenedor reeixit, executiu, director i orador, Sepso és una barreja única entre visionari, operador i negociador en una incomparable xarxa d’indústria global que ell mateix va ajudar a crear.

Sepso és president i cofundador de l’Electronic Sports Group, una firma global de esports i videojocs.

També compleix diferents rols com a inversor, conseller i membre de diferents grups i juntes directives entre les que es troben la NYXL Overwatch League, 100 Thieves i Nielsen ‘s eSports divisió.

Sepso va ser un pioner en els eSports el 2002 quan va fundar la Major League Gaming amb Sundance DiGiovanni on va treballar com a CEO i fundador.

La companyia es va convertir en la lliga més gran i influent dels eSports aconseguint fites importants, com aconseguir aconseguir el primer espònsor massiu per als eSports, produint la primer sèrie de competició televisada amb NBC Sports i creant i llançant la primera plataforma d’emissió per a contingut premium de eSports.

El 2015 el director d’Activision Blizzard s (ATVI) Bobby Kotick es va unir a Sepso per llançar la primera divisió de mitjans de eSports de la companyia. Com Vice President Sènior i cap de la nova divisió va liderar diversos programes cap al que ara és l’organització més reeixida del món. Després de 4 mesos Sepso va dirigir l’adquisició de MLG, sent l’adquisició més gran d’un negoci independent de eSports.

En el seu paper com a líder de la nova divisió de ATVI, va dissenyar el pla original de l’empresa per a l’estructura de eSports, portat a la vida amb Overwatch League, la primera lliga de eSports de franquícia mundial. Després Sepso va dirigir les operacions comercials de les propietats de eSports d’Activision Blizzard, on va poder tancar el tracte de espònsor més gran de la història amb HP i Intel com a socis globals.

Sepso és un convidat expert freqüent en canals de negocis com la CNBC i Bloomerg i orador destacat de les conferències i esdeveniments més prestigiosos del món. Sepso també està graduat en el Babson College i viu a la ciutat de Nova York.