<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Mike Morhaime
speaker_info

About The Speaker

Mike Morhaime

Cofundador de Blizzard Entertainment, Inc

Com a president, CEO i cofundador de Blizzard Entertainment, Inc, Mike Morhaime va conrear una sòlida cultura i compromís amb un alt estàndard de qualitat que va impulsar a Blizzard al cim de la indústria del Videojoc i posicionar a la companyia com la reconeguda líder internacional en entreteniment interactiu.

 

Al febrer de 1991, Morhaime cofundar Blizzard Entertainment amb Allen Adham i Frank Pearce. Sota la direcció de Morhaime, primer com a vicepresident de la companyia i després com a president des de la primavera de 1998, Blizzard va passar de ser un estudi de desenvolupament de tercers a una de les principals editores de programari d’entreteniment, amb un historial que inclou vint-i-jocs número 1 i nombrosos jocs de l’any. Morhaime també va supervisar la transformació de Blizzard en una empresa global. La companyia ara té diverses oficines a Amèrica del Nord, Àsia, Europa i Amèrica Llatina, i milers de treballadors a tot el món.

 

Més enllà de les seves responsabilitats de lideratge, Morhaime va tenir una mà directa en el desenvolupament de cadascuna de les franquícies famoses de Blizzard. Va treballar com a programador i / o com a productor de les sagues mundialment aclamades com Warcraft®, Diablo® i StarCraft®, així com en el servei de jocs en línia de la companyia, Battle.net®, i es va exercir com a productor executiu a World of Warcraft®, el joc en línia multijugador massiu de subscripció més popular del món. Més recentment, va guiar l’expansió de Blizzard cap a nous mercats i franquícies amb Hearthstone®, Heroes of the Storm ™ i Overwatch ™.

 

Després de més de 27 anys a la companyia, Morhaime va deixar el càrrec de CEO de Blizzard Entertainment a l’octubre de 2018.

 

Morhaime ser inclòs en el Saló de la Fama per l’Acadèmia d’Arts i Ciències Interactives (AIAS) el 2008. En 2018, Glassdoor va classificar a Morhaime com el nombre 23 dintre de la seva llista dels millors CEO del món ja Blizzard Entertainment en la seva llista dels millors llocs per treballar.

 

El 1990 Morhaime va obtenir una llicenciatura en enginyeria elèctrica de la Universitat de Califòrnia a Los Angeles.