<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Julian Quijano
speaker_info

About The Speaker

Julian Quijano

fundador, Beautiful Glitch

Julian Quijano va iniciar treballant com freelancer creatiu com a consultor per a publicitat i negocis. En 2016 va fundar Beautiful Glitch, l’estudi després del joc multiplayer de cites “Monster Prom” (Llançat en 2018)

Des del seu llançament, Monster Prom ha provat ser comercialment reeixit (venent més de 100.000 còpies en menys de 2 mesos) amb gran resposta de la crítica, rebent elogis de diverses fonts: Steam ho va triar com un dels millors releases de 2018, i en Tumblr va ser el videojoc més polular durant 3 setmanes següents al seu llançament. Actualment treballen en una seqüela de Monster Prom que va aconseguir recaptar més de 400,000 € en Kickstarter, provant que la franquícia encara és fort.

La filosofia de Quijano és buscar un bon balanç entre creativitat lliure i estratègia planejada, acceptant que tots dos poden coexistir dins d’un Videojoc. Monster Prom és el resultat d’aquesta línia de pensament, presentat un món ple de personatges esbojarrats amb molt diàleg i humor, mentre es té en ment a la seva audiència en tot moment perquè tant el consumidor final com el potencial influencer puguin interactuar amb el producte .

Recentment Quijano va ser seleccionat com un dels “30 under 30” a la llista de Forbes en la categoria de Videojocs, sent un dels seus grans fites juntament amb el fet que gairebé mai falla quan compte de l’1 al 100.