<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Josef Fares
speaker_info

About The Speaker

Josef Fares

Director i escriptor de Brothers & A Way Out

Aquest cineasta convertit en creador de jocs és l’escriptor i director dels videojocs aclamats per la crítica: A Way Out i Brothers – A Tale of Two Sons.
Ell és salvatge i impredictible amb la missió d’impulsar els límits creatius de com es juguen i perceben els jocs.

Com a jove director de cinema, Josef va arribar a l’escena cinematogràfica nòrdica amb un boom en 2000, amb el seu primer llargmetratge, Jalla! Jalla!, Des de llavors ha dirigit 6 llargmetratges. Josef capitalitza les seves experiències cinematogràfiques per portar una gran narració emocional i visual al món dels videojocs. ‘La nucli de qualsevol joc de Hazelight sempre serà una gran història!

El 2011 Josef es va associar amb Starbreeze per crear el seu primer videojoc, Brothers – A Tale of Two Sons. Després d’acabar Brothers, va fundar el seu propi estudi Hazelight en 2014 i es va proposar tornar a portar l’experiència de jocs cooperatius de sofà en pantalla dividida a les nostres vides com a jugadors. Això va ser considerat una gran aposta i quan va presentar la passada de amic (Permetre que un amic jugui el joc complet en línia), molts van pensar que estava boig, però A Way Out va resultar ser un gran èxit amb 1 milió còpies venudes en només dos setmanes.

Josef té una passió contagiosa pels videojocs que no es pot perdre de vista i ja s’ha convertit en un fenomen d’Internet.