<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Jordan Mechner
speaker_info

About The Speaker

Jordan Mechner

Autor, guionista i dissenyador: Prince of Persia

L’Autor, guionista i dissenyador de Videojocs Jordan Mechner és millor conegut com el creador del Prince of Pèrsia, una de les franquícies de Videojocs més reeixides i duradores de tots els temps. Més recentment Jordan Va escriure la novel·la Temperar il·lustrada per LeUyen Pham & Alex Puvilland, Best seller del New York Times i nominada als premis Eisner.

Jordan va iniciar la seva carrera com a creador de Videojocs en els anys 80 amb Karateka, seguit del Prince of Pèrsia, aquests van ser dos dels primers jocs en combinar l’acció d’Arcade amb animació realista i narrativa cinemàtica. Tots dos títols es van convertir en best sellers número 1 i considerats clàssics de tots els temps.

Als 90 Prince of Persia va ser adaptat per a gairebé totes les plataformes de consola i PC i va ser una gran influència per al desenvolupament del gènere d’acció i aventura als Videojocs.

El 2001 Jordan es va unir a Ubisoft Entertainment per reinventar la seva clàssic per a una nova generació de jugadors amb el Prince of Pèrsia: The Sands of Time. El seu gran èxit en 2003 va enlairar cap a una franquícia global que inclou novel·les gràfiques, joguines, sets de LEGO i més de 20 milions de còpies venudes.

El 2010 Jordan es va convertir en el primer creador de Videojocs en ser un Guionista reeixit per adaptar el seu propi treball en una pel·lícula de Disney “Prince of Persia”. La mateixa va ser produïda per Jerry Bruckheimer i és una de les adaptacions de Videojocs a la pantalla gran amb la taquilla més elevada $ 335 milions de dòlars a tot el món.