fbpx
<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Jenova Chen
speaker_info

About The Speaker

Jenova Chen

President i Director Creatiu de thatgamecompany

Jenova Chen és el visionari dissenyador dels guardonats jocs Cloud, Flow, Flower, Journey i, més recentment, Sky: Children of the Light. Després d’obtenir una llicenciatura en ciències de la computació a la seva ciutat natal de Xangai, Chen es va mudar a Los Angeles, on va obtenir un mestratge en la primera classe de la Divisió de Mitjans Interactius de la Universitat de Califòrnia de l’Sud. Després de l’escola, va fundar thatgamecompany amb altres graduats, on segueix sent el seu fundador i Director Creatiu.
Els títols de thatgamecompany han collit una multitud d’honors al llarg dels anys. Flower va rebre el BAFTA per Assoliment Artístic, va ser nomenat el Millor Joc Descarregable de l’Any en els Game Developers Choice Awards, així com el Millor Joc Independent en els premis Spike TV Video Game entre molts altres. Un dels seus títols més famosos el Journey, llançat al març de 2012, ha aconseguit una gran aclamació crítica. Fins a la data té la qualificació agregada històrica més alta en Metacritic de qualsevol títol exclusiu de PlayStation Network i Entertainment Weekly va cridar a el joc “Una obra mestra gloriosa, reflexiva i commovedora”.
Personalment, Jenova va ser nomenat una de les 10 “Innovators to Watch” de Variety en 2008, va ser seleccionat com un dels emprenedors més creatius en els negocis en 2009 i 2010 per Fast Company i va rebre el prestigiós honor de ser nomenat a la llista TR35 de la revista MIT Technology Review. Destacat com un dels principals innovadors de l’món menors de 35 anys en 2008.