<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Iván Fernández Lobo
speaker_info

About The Speaker

Iván Fernández Lobo

Gamelab, Founder & President

Ivan Fernandez Lobo és un tecnòleg creatiu amb profund coneixement de la indústria dels mitjans del joc i l’entreteniment, i té més d’una dècada d’experiència en recerca en l’àrea de Computer Graphics, Human Computer Interaction i Realitat Virtual, Mixta i augmentada.

Prenent profit de l’experiència, habilitats i connexions formades per més de 15 anys, Ivan realitza assessoria a diverses organitzacions relacionades a la innovació i el Videojoc en companyies, projectes i startups per a la disrupció del futur del Videojoc i l’entreteniment digital.

Ivan va ser co-fundador i primer president de l’Acadèmia Espanyola de les Arts i Ciències Interactives, una organització sense ànim de lucre que ajuda als jocs Espanyols i Catalans a madurar i connectar internacionalment en cooperació amb les majors institucions i organitzacions tant públiques com privades .

El 2005 Ivan va fundar Gamelab Barcelona, ​​un focus de trobada global on els líders de la indústria es reuneixen per intercanviar idees i compartir la seva visió sobre el futur del Videojoc i les experiències interactives.