fbpx
<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Ian Livingstone
speaker_info

About The Speaker

Ian Livingstone

Chairman, Sumo Group PLC

Ian és un dels pares fundadors de la indústria de l’videojoc en Regne Unit. Ha estat el cofundador de jocs icònics, com Games Workshop, que va llançar Dungeons & Dragons a Europa, Warhammer i la franquícia de botigues Games Workshop.
És el coautor de The Warlock of Firetop Mountain, el primer llibre-joc interactiu de la saga Fighting Fantasy, que ha venut 20 milions de còpies a tot el món. Ian ha escrit 15 llibres, incloent bestsellers internacionals com Deathtrap Dungeon. El seu llibre-joc Fighting Fantasy ha empoderat als seus lectors donant-los la possibilitat de triar la seva pròpia història, tant que s’ha comprovat la seva capacitat per millor el pensament crític i els nivells d’alfabetització dels nens que l’han jugat.
Ian és també el responsable de l’llançament de franquícies de jocs d’alçada mundial, com Lara Croft: Tomb Raider.
És a més un ferm defensor del “poder de el joc” a la gamificació de l’educació i la creativitat digital. El 2002 li va ser concedit el BAFTA Special Award, el 2006 va ser nomenat Oficial de l’Ordre de l’Imperi Britànic, i, més tard, el 2013, va ser li va ser concedida la distinció de Comandant de l’Ordre de l’Imperi Britànic.