<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>David Cage
speaker_info

About The Speaker

David Cage

President, CEO i fundador - Quantic Dream

David Cage va iniciar la seva carrera com a compositor i músic. El 1997 va fundar la companyia francesa Quantic Dream, amb el propòsit d’utilitzar la interactivitat com una nova forma d’expressió. En Quantic Dream, Cage va poder desenvolupar una visió creativa carregada d’emoció, innovació i narrativa immersiva.

Cage creu que els videojocs, com nova plataforma creativa, han d’evolucionar per poder assolir noves audiències.

A través de jocs com Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, i més recentment Detroit: Become Human, Cage ofereix una nova mirada a la narrativa interactiva. A través de les seves accions, els jugadors canvien la història, convertint el jugador en un co escriptor i actor principal de l’experiència.

A través dels anys el seu visionari talent com a director i escriptor interactiu el va portar a treballar amb artistes de renom mundial com David Bowie, Ellen Page, Willem Dafoe i Hans Zimmer, a més de col·laborar amb empreses líders com Sony Computer Entertainment, Microsoft Game Studios, Vivendi Universal Games, Atari i Square Enix.

Els seus jocs s’han dut nombrosos guardons a través dels anys, incloent els premis BAFTA i DIU. L’esforç continu de Cage per crear ponts entre els mons del cinema i el videojoc el va portar a ser part de festivals de cinema (LA Short Festival 2012, Tribeca 2013).

El seu últim treball, Detroit: Become Human, explica la història d’androides en un futur proper confrontats amb la segregació i la seva lluita pels drets civils. Les seves experiències provocatives han estat aclamades per jugadors a tot el món, tant per la seva originalitat com pel coratge d’abordar temes del món real a través d’una experiència interactiva.

David Cage va ser nomenat cavaller en l’Ordre Francesa de les Arts i les Lletres (2009) i de la Legió d’Honor (2013).