<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Alex Evans
speaker_info

About The Speaker

Alex Evans

Director Tècnic de Media Molecule

Alex Evans és el Director Tècnic de Media Molecule i universalment reconegut com un dels tècnics innovadors de la indústria. Graduat a la Universitat de Cambridge i una llarga història en la “demo scene” (subcultura informàtica) el seu primer experiència en l’àmbit de desenvolupament comercial va ser amb l’empresa Bullfrog durant les seves vacances.

Es va unir a Lionhead a temps complet després de graduar i es va convertir en un membre clau de l’equip, desenvolupant tecnologia gràfica d’última generació per a títols com Black & White, Black & White 2 i The Movies.

El 2006 Àlex co-fundar Media Molecule amb els col·laboradors de Rag Doll Kung Fu: Mark Healey, Dave Smith i Kareem Ettouney.

L’estudi va desenvolupar grans projectes guanyadors de múltiples premis com LittleBigPlanet, LittleBigPlanet2, Tearaway i Tearaway Unfolded i el seu nou títol, Dreams, el qual acaba de ser llançat en Early Access.

En el seu temps lliure Alex dedica la seva creativitat a una adreça músical i les seves pel·lícules s’han mostrat en tot el món, més notablement en el tour de Warp Records i la London Sinfonietta.