<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

>Laura Higgins
speaker_info

About The Speaker

Laura Higgins

Directora del Community Safety & Digital Civility per Roblox

Com a Directora del Community Safety & Digital Civility per Roblox, Laura Higgins lidera la iniciativa de Digital Civility, creant i expandint programes educatius per brindar als infants i les seves grans a càrrec les habilitats necessàries per crear experiències positives en línia. Laura encapçala aliances amb líders de seguretat digital de tot el món per identificar tecnologia i tendències de comportament per ajudar a Roblox a enfortir la seva plataforma.

Laura és una experta experimentada en seguretat en línia, i ha perseguit sense cansament seva visió per crear experiències en línia productives i segures per a nens. Abans d’unir-se a Roblox ella va ser Manager d’operacions de seguretat en línia en “South West Grid for Learning” on va supervisar nombrosos serveis incloent un servei de suport per a la força de treball de nens al Regne Unit, aconsellant sobre els problemes digitals en línia que els afecten.

Laura també va ser part del comitè de la BBC per als nens que necessiten ajuda i és consellera sènior de la Universitat de Suffolk.