<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Gamelab BCN 2019

compte enrere!

Ponents de Gamelab 2019

Game Director a Insomniac Games

CEO de Geogrify

Co-fundador Nomada Studio

Directora del Community Safety & Digital Civility per Roblox

Cofundador i CEO de eRepublik Labs

Reserva ja la teva taula: INDIE HUB

¿Vols exposar el teu joc? reserva ja la teva ``INDIE TABLE PASS``. No deixis passar l'oportunitat de mostrar el teu projecte a experts, premsa i potencials inversors.
news

Últimes notícies i novetats

DESCOBREIX LES MENTS MESTRES QUE PROJECTEN EL FUTUR DEL VIDEOJOC

Des de 2005 Gamelab s'uneix a les personalitats més reconegudes i influents del món, creadors, executius, inversors i premsa per discutir les tendències i les oportunitats futures que expandeixen l'univers del Videojoc. És un esdeveniment obligat per als que volen entendre el medi del joc. Els temes de les conferències inclouen noves plataformes i formats, esports i esdeveniments en viu, creativitat i nou contingut dels mitjans, mons virtuals i economia, impacte sociocultural, narrativa interactiva, AI, realitat combinada, entreteniment fora de la llar, aprenentatge a través del videojoc, joguines i molt més.

Què diuen de nosaltres

Gamelab Barcelona és una de les conferències de videojocs més apassionant i exclusiva a les que m'han convidat a participar-hi. Va ser fantàstic compartir escenari amb altres professionals de gran talent i connectar de forma relaxada amb algunes de les més grans ments creatives de la indústria.

TOMMY PALM
<Creador de la saga Candy Crush/>

Participar en Gamelab Barcelona com a desenvolupador i ponent va ser una gran experiència. Vaig aprendre molt i els organitzadors van cuidar de nosaltres estupendament. Segurament hagi estat una de les millors convencions a les quals he assistit.

CHRIS AVELLONE
<Fundador Obsidian Entertainment/>

Gamelab és una veritable joia que reuneix molts dels més grans pensadors del món sobre el disseny i el negoci de videojocs en un entorn relaxat, intel·ligent i molt creatiu. Una cita imprescindible.

RICHARD LEMMARCHAND
<Dissenyador de la saga Uncharted/>

Gamelab va superar totes les meves expectatives. Els ponents eren impressionants, les xerrades realment inspiradores i el públic molt devot i amable. M'alegro d'haver tingut l'oportunitat d'assistir a aquest esdeveniment de talla mundial.

JADE RAYMOND
< Productora i Executiva, Stadia Games and Entertainment/>

Gamelab va ser una experiència molt gratificant i inspiradora. Vaig conèixer grans desenvolupadors i futurs desenvolupadors; vaig poder veure fantàstics jocs i assistir a increïbles xerrades. És una forma estupenda de connectar amb l'escena independent local, així com conèixer a celebritats de tot el món. Excel·lent. ¡Tornaria sense pensar-hi!

TIM SCHAFER
<Fundador Double Fine/>

Gamelab ofereix una excel·lent alineació de ponents i un públic d'allò més potent de tots els àmbits del joc. Un esdeveniment ben organitzat i ple d'acció.

TRIP HAWKINS
<Fundador Electronic Arts & Digital Chocolate/>

Coneix totes les històries darrere dels ponents de la passada edició

CONSELL D'ASSESSORS DE GAMELAB

Escriptora i directora creativa, Uncharted Saga

Lead Writer for Gamesbeat

Ian Livingstone CBE

PS4 Lead Architect

Founder MLG

Indie Developer Ambassador

Gaming Social Lead - Youtube

Amb el suport de:

Col·laboren

mitjans oficials