Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Para más información, consulta nuestra Política de Cookies.

X

Registre

A continuació et mostrem les opcions de passada disponibles per Gamelab Barcelona. Si us plau selecciona el que s'adapti a les teves necessitats i completa el procés de compra a través de la plataforma de venda de XING Events.

 

NOTES IMPORTANTS QUE HAS LLEGIR ABANS DE REALITZAR LA TEVA COMPRA

 

Els descomptes que es destaquen en les passades fan referència al descompte que s'ha aplicat respecte al preu complet del passi fora de la promoció. Si us plau assegura't que introdueixes correctament totes les dades en el formulari de compra. Una vegada que obtinguis el teu passi no podrà ser cancel·lat ni transferit a una altra persona. Quan finalitzis la compra rebràs una factura i un correu electrònic de confirmació directament per part d'aquesta plataforma XING Events. Si tens qualsevol problema, et demanem que et posis en contacte directament amb el seu suport tècnic.

Gamelab no es fa càrrec ni maneja els cobraments i el sistema de factures. Durant els dies de l'esdeveniment, en horari de 8: 00h a 18: 00h podràs recollir l'acreditació amb les teves dades a l'entrada del congrés. Et preguem que portis amb tu algun tipus d'identificació oficial i en vigor (DNI o passaport) ja que serà requerit per entregar-te aquesta acreditació i donar-te accés a l'esdeveniment.

Si ets estudiant, necessitaràs tenir una identificació que et acrediti com a tal provi que estàs inscrit en un programa acadèmic presencial i a temps complet en el moment de l'esdeveniment. En el cas de no poder provar-ho, se't pot exigir el pagament de la diferència de preu amb una passada de conferència.

Alguns passis atorguen accés a l'eina en línia de networking de Gamelab. Aquesta eina no s'activarà fins a aproximadament un mes abans de l'esdeveniment. Si després l'1 de juny de 2018 no has rebut la teva invitació a l'eina i has comprat el teu passi de conferència o negoci fa més de dos dies, si us plau posa't en contacte amb nosaltres per identificar i solucionar el problema.

La recepció / sopar de negoci tindrà lloc en la nit del dimecres 27 de juny. Els detalls de l'esdeveniment seran comunicats en els propers dies.