Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Para más información, consulta nuestra Política de Cookies.

X

Premis

Premis Nacionals a la Indústria del Videojoc Gamelab 2018

Des de l'any 2008, Gamelab en col·laboració amb l'Acadèmia Espanyola de les Arts i les Ciències Interactives premia anualment els millors videojocs desenvolupats a Espanya. Les populars "puces" destaquen l'excel·lència en categories com l'art, el disseny de joc, l'àudio o la narrativa, així com les millors produccions en cada plataforma. El jurat dels premis Gamelab està compost per un comitè de professionals espanyols de reconegut prestigi que representen tots els àmbits del sector.

Després de la votació d'aquest jurat, els finalistes als premis Gamelab són anunciats als mitjans i la comunitat de desenvolupadors a mitjans del mes de juny. La cerimònia de lliurament de premis en què es revelen els guanyadors té lloc en el marc del congrés Gamelab Barcelona entre el 27 i el 29 de juny.