Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Para más información, consulta nuestra Política de Cookies.

X

Amy Hennig

Escritora y Directora creativa de

Saga Uncharted

Amb una carrera que abasta gairebé 30 anys de vida professional, des de l'època de la consola Atari 7800 fins PlayStation 4, Amy Hennig ha treballat com a artista, animadora, dissenyadora de jocs i, sobretot, en les últimes dues dècades, com a guionista i directora.

Va obtenir el Bachelor of Arts amb honors en Literatura Anglesa de la Universitat de Berkeley (Califòrnia) i un mestratge parcial en Teoria i Producció Cinematogràfica de la Universitat Estatal de San Francisco abans de canviar d'enfocament per unir-se a l'emergent indústria de l'entreteniment interactiu.

Es va iniciar com a freelance fent treballs per a plataformes com Atari. La seva carrera la va desenvolupar principalment en Naughty Dog com a directora creativa i guionista de l'aclamada sèrie de jocs Uncharted de Sony Computer Entertainment. Abans d'unir-se a Naughty Dog, va desenvolupar la seva carrera com a escriptora i directora de la innovadora sèrie Soul Reaver: Legacy of Kain durant vuit anys a Crystal Dynamics.

Més recentment, Amy ha treballat com a directora creativa i guionista principal en el joc Star Wars de Visceral Games, a Electronic Arts.

Amy Hennig és considerada una de les dones més influents en la indústria dels videojocs. El seu treball en la sèrie Uncharted ha guanyat innombrables premis de la indústria, incloent un BAFTA per Guió i dos premis consecutius de WGA (Videogame Writing Awards, organitzats pel gremi d'escriptors nord-americans).

En 2016, Amy va rebre el Premi Especial BAFTA en reconeixement a la seva destacada contribució a la indústria dels videojocs.