Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Para más información, consulta nuestra Política de Cookies.

X

Networking

Gamelab Barcelona t'ofereix la possibilitat de conèixer a la resta d'assistents i agendar reunions amb ells amb anterioritat a l'esdeveniment, gràcies a l'eina Pitch and Match.

Totes les persones que hagin adquirit una passada de conferència o negoci (no és aplicable a passis d'estudiant) rebran en les següents hores un correu electrònic amb les instruccions per donar-se d'alta i començar a gestionar les seves reunions.

A més d'aquesta eina, Gamelab posa a disposició de tots els seus assistents un grup de LinkedIn en què poden publicar anuncis, respondre als d'altres persones i, en definitiva, potenciar la seva visibilitat i la de la seva empresa i interaccionar amb altres participants abans, durant i després de l'esdeveniment. Accedeix al grup de LinkedIn de Gamelab Barcelona aquí (https://www.linkedin.com/groups/2434763)

També podeu connectar-vos amb altres assistents mitjançant el nostre grup de Linkedin, o publicar els vostres missatges a Twitter mencionant a @ Gameluab i / o utilitzant els hashtags # Gamelab2018.