Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Para más información, consulta nuestra Política de Cookies.

X

GAMELAB BARCELONA 2019
XV Congrés internacional de videojocs i oci interactiu

26- 28 Juny, Barcelona #BEYONDGAMES

Aviat més informació

Descobreix les ments mestres que projecten el futur del Videojoc

Des de 2005 Gamelab s'uneix a les personalitats més reconegudes i influents del món, creadors, executius, inversors i premsa per discutir les tendències i les oportunitats futures que expandeixen l'univers del Videojoc.

És un esdeveniment obligat per als que volen entendre el medi del joc. Els temes de les conferències inclouen noves plataformes i formats, esports i esdeveniments en viu, creativitat i nou contingut dels mitjans, mons virtuals i economia, impacte sociocultural, narrativa interactiva, AI, realitat combinada, entreteniment fora de la llar, aprenentatge a través del videojoc, joguines i molt més.

 

conferències

Noves idees per entendre l'evolució i revolució de l'oci digital interactiu.

workshops

Continguts tècnics pensats per millorar les teves capacitats i potenciar la teva carrera.

Networking

Connexions úniques amb perfils que poden ajudar-te en el desenvolupament del teu negoci.

Expo

Una selecció dels projectes més innovadors de l'escena de desenvolupament independent.

Consell d'Assessors de Gamelab

Gamelab té la sort de comptar amb el inavaluable consell i feedback de molts experts i influencers amics de la indústria. Ens agradaria donar-los el merescut espai i reconeixement al Consell d'assessors de Gamelab.

Con el apoyo de

Colaboran

Medios Oficiales